بانک مقالات علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

ضعیفعالی
Iranian journal of kidney diseases
  دوره  :سال  1386 :صفحه   (   78،81 )

مريم  حامي

عنوان مقاله: Influence of dialysis duration, peritoneal transport parameters, and gender on effluent CA125 concentration in patients on peritoneal dialysis.
نوع همکاری: نویسندهدوم
ISSN:
نمايه نامه بين المللي: ISI
نوع مقاله: اصيل پژوهشي -original Article
نوع نشريه: داخلي ايندکس شده (بين المللي)
مرتبه علمی: استاديار
محل خدمت: دانشکده پزشکي
رشته تخصصی: نفرولوژي
دوره تحصیلی: پزشک فوق تخصص

فایل مقاله:

دریافت فایل مقاله : Influence of dialysis duration, peritoneal transport parameters, and gender on effluent CA125 concentration in patients on peritoneal dialysis.86645

Ԑ Ԙ | Mashhad University of Medical Sciences |

Mashhad University of Medical Sciences | Ԑ Ԙ?