بانک مقالات علمی پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

ضعیفعالی
Journal of oral science
  دوره  :سال  1385 :صفحه   (   85،88 )

مريم  بيدار

عنوان مقاله: An in vitro comparative study of apically extruded debris resulting from conventional and three rotary Profile Race FlexMaster instrumentation techniques.
نوع همکاری: نویسندهدوم
ISSN:
نمايه نامه بين المللي: ISI
نوع مقاله: اصيل پژوهشي -original Article
نوع نشريه: خارجي ايندکس شده
مرتبه علمی: استاد
محل خدمت: دانشکده دندانپزشکي
رشته تخصصی: اندودنتيکس
دوره تحصیلی: دندانپزشک متخصص

فایل مقاله:

دریافت فایل مقاله : An in vitro comparative study of apically extruded debris resulting from conventional and three rotary Profile Race FlexMaster instrumentation techniques.85181

Ԑ Ԙ | Mashhad University of Medical Sciences |

Mashhad University of Medical Sciences | Ԑ Ԙ?